Kabak, kalori olarak en düşük, vitamin ve mineral olarak en zengin sebzelerden biridir. Bu / besinin en mükemmel özelliği “düşük kalori yoğunluğudur”. Suyun vücutta tutulmasıyla savaşır, böylece şişkinliği, ödem ve selü-litleri de önlemiş olur. Kabak, farklı keratinleri ve etkili anti-oksidanları görmek için çok değerlidir: bazı katılımcılar özellikle çocuklar ve hamile kadınlar için gelişmeyi sağlar: bazıları deriyi korur, bazılarıysa özellikle anti-aging’dirler.
Bütün kabak çeşitleri biraz kalsiyum, çok fazla potasyum ve biraz sodyum içerirler; kalp için iyi bir şekerlemedir! Hafif lifleri bütün sindirim sistemi için gerçek bir yumuşatıcıdır, bütün duyular anlaşılmalı.
Günlük yemek olarak 3 fikir
Çorba olarak… Ve sadece Cadılar Bayramı için değil
Küp şeklinde kesilip pişirilir, ya da rendelenerek püre yapılır, bütün diğer sebzeler gibi…
Hafif şekerle komposto olarak ve baharatlarla tarçın ya da karanfil ekleyerek meyveli tatlı gibi ya da yoğurt ya da soyayla garnitür olarak yenir…