Okinavva’da, genellikle salamuradır ve macun kıvamında kullanılır, sade bir şekilde pirinç ya da çaya eşlik eder. C vitamini olarak yeter derecede alçakgönüllüdür, ama kan damarlarını güçlendiren, etkililiğini arttıran ilgi çekici unsurlarca zengindir, (bu elementler anthocyanes olarak adlandırılırlar). Erik, bağırsakları yumuşatıcı etkisiyle ünlüdür. Gerçekten, lifleri bol olarak sorbitol ve difansitelin gibi geçişi kolaylaştıran diğer bileşikleri de birleştirir. Organik ekşiliği anti-asit; özellikle belirtmek gerekir ki bir asitliliğe bağlı ağrıların giderilmesinde de etkilidir. Sodyum olarak aşırı fakir, bu onu idrar sökücü ve iyi bir boşal-tıcı haline getirir. Başkalarında olduğu gibi iyi bir mineral taşıyı-cısıdır en azından. İyi bir anti-aging kaynağıdır!
Günlük yemek olarak 2 fikir
Çok ince rendelenerek balık dilimlerinin üzerine ….
Ve bütün meyveler gibi doğal halde, salata olarak veya tavada hızlıca çevirerek