Evrensel meyve, elma, sert kabuğunun altında kendini koruyan yapısıyla kıtır kıtır yenen bir meyvedir. Bilim adamları elmanın yararlarını kanıtladılar: Kolesterolü ve tansiyonu düşürür. Her zaman belli oranda tüketmek anti-aging etkinlik sağlar; kandaki glisemi oranını düzenler (kandaki şeker oranı) ve diyabetten hızlandırdığı erken yaşlanmayı engeller. Şimdi kanser karşısında nasıl kesin sonuç vereceğini biliyorsunuz, şeker oranını düşürerek ve uzun süre yaşayarak. Bağışıklık sistemini güçlendirir, her gün yemek çok iyidir.
Diğer yandan özel karışımlarıyla servis yapıldığında eklem ağrılarını ve diğer romatizma ağrılarını keser. Her gün listenin başında yer almalıdır kabızlık rahatsızlıklarını (lifleri ve geçişi kolaylaştıran diğer elemanları sayesinde) kesmeyi başarır ve ishali keser (her gün lifleri sayesinde bağırsaklara bir jel şeklinde bir sıvı salar). Aynı zamanda ishale neden olan enfeksiyonları da anti-virüs kaynağı sayesinde tutar.
Günlük yemek için 3 fikir
Her gün kıtır kıtır yenmelidir, halkın dediği gibi: “Her gün yenen bir elma doktoru kovar.”
Komposto olarak, soğuk tatlı olarak, sıcak olarak diğer sebze püreleriyle birlikte kümes hayvanlarının yanında.
Küp şeklinde doğranarak üzerine limon sıkılarak karışık bir salatada veya meyve salatalarında