Çorbanın çok fazla faydaları vardır, bunlar:
Su içmek için iyi bir araçtır (bir kâse =260 mi)
İnceliğin anahtarıdır…
Özellikle kışın çok etkilidir.
Meyve ve sebzeleri tüketmek için iyi bir tarz sunar, (bizim için vitaminler, mineraller, lifler anti-oksidanlar ve diğer koruyucu bileşikler sunar.)
Yararlı gerçek bir tencere! Ama onu tuzla öldürmemek koşuluyla. Çorbanın yararlarından biri de potasyum ve sodyum dengesini düzenlemektir. Sonuç olarak: iyi bir kalp koruyucu ve toksinlerin azalmasını sağlayarak direnç veren bir yemektir. İçin, durmadan.
Çorba neden inceltir?
Yemeğe çorba ile başlandığı zaman yemek sırasındaki kalorinin % 20′si alınmış olur. Çorba (parçalarıyla) yenilmez bir açlık gidericidir, çünkü bir kere de katıyı ve sıvıyı yutarsınız. Mide, her şeyi teslim alır, ama ihtiyacı olmayanları serbest bırakır, sindirir. Çalışmasına özümlemeyle başlamaya dayanıklıdır. Her şey biraz teknik görünebilir, ama basitçe açıklanabilir çünkü çorbalar çırpılmış, düzlenmiş, yatışmış iştahı keser ve çok çabuk sindirilirler.